dimecres, 30 de març del 2016

Sortida dels alumnes de 3r al Museu Blau



El passat dijous dia 10 març els alumnes de 3r A i B vam anar d’excursió a Barcelona a visitar el Museu Blau.
Quan van arribar vam jugar una estona al parc que hi havia al costat. Després vam deixar les motxilles i vam anar a visitar el Museu Blau .

Primer va entrar 3r A i després 3rB. Al arribar ens va rebre la Neus, una educadora, que ens va donar la benvinguda i ens va explicar una mica les diferents zones que podíem trobar . 

Després vam fer un taller de “Qui es menja a qui?”. Vam fer grups de 4-5 nens/es per treballar. Ens vam repartir diferents imatges de éssers vius. Nosaltres havien d’ordenar-les per saber qui es menja a qui. Hi havia diferents possibilitats que eren correctes.

Després del taller vam fer una visita lliure fent un recorregut  per les diferents zones. Vam veure: l’evolució i  els canvis de la terra, pedres volcàniques, fòssils, animals dissecats, esquelets de animals, plantes, fongs,  roques i minerals, ...
Durant tot el recorregut hi havia diferents espais on podies veure vídeos explicant diferents temes i pantalles tàctils.  Ens va agradar molt aquesta visita perquè vam poder veure molts animals i plantes  i vam descobriraltes diferents que no coneixíem.


Quan vam acabar la visita vam anar a recollir les motxilles i vam anar a dinar al parc. Al parc vam jugar una bona estona i ens ho vam passar d’allò més bé. Sobretot ens va agradar el tobogan que hi havia perquè era molt gran. 

Si voleu veure més fotos cliqueu AQUÍ

Per veure tot l'àlbum de fotos entreu amb usuari i contransenya a la pàgina web de l'escola www.escolatorrebarona.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada